Leírás
Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtunk tojást és szóját sem.
A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredően gluténmentes és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz.
Az útifű maghéj jó rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.
Összetevők: kölesliszt (86 %), ivóvíz, útifű maghéj liszt, kurkuma
Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony fokozaton 2-4 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia
1362 kJ / 322 kcal
Zsír
2,6 g
-amelyből telített zsírsavak
0,5 g
Szénhidrát
62 g
-amelyből cukrok
<0,5 g
Rost
6,6 g
Fehérje
9,3 g
Só
<0,01 g
Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Származási hely: Magyarország
Nettó tömeg: 200 g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.