Leírás
Kellemes rózsaszínes színét a vöröslencsének köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtunk tojást és szóját sem.
A barna rizs lassú felszívódásának köszönhetően hosszan tartó teltségérzetet biztosíthat.
A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint jelentős vitamin- és ásványianyag-forrást, például vasat, cinket, folátot és magnéziumot biztosíthatnak.
Az útifű maghéj kiváló rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.
Összetevők: barna rizsliszt, vöröslencseliszt (46,5%), útifű maghéj liszt, ivóvíz
Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia
1348 kJ / 319 kcal
Zsír
1,8 g
-amelyből telített zsírsavak
0,4 g
Szénhidrát
56 g
-amelyből cukrok
2,6 g
Rost
12 g
Fehérje
14 g
Só
0,03 g
Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Származási hely: Magyarország
Nettó tömeg: 200 g
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig
Értékelések
Még nincsenek értékelések.